Sobota, 18 května, 2024
aktuality

Rozdělte zóny v zahradě kamennými zídkami z gabionů

Zahradní zídky, palisády a schody z gabionů vytvoří krásné a praktické zákoutí ve vaší zahradě. Jak postavit gabionové zídky, gabionové ploty a další doplňky?

České ploty a kamenné zídky v zahradě

Chcete do své zahrady vnést nový designový prvek, který zároveň rozdělí jednotlivé části zahrady? Potřebujete zpevnit zahradu nebo esteticky vytvořit palisádu? Skvělou volbou budou například kamenné zídky z gabionu! Přírodní kámen do vaší zahrady vnese krásný estetický prvek, který perfektně zapadne do designu. Gabionové zídky vynikají dlouhou životností bez nutnosti jakýchkoliv stavebních úprav. Gabion lze jednoduše v případě potřeby vyvýšit nebo rozebrat. České ploty a gabionové zídky jsou skvělou volbou pro ty, kteří nechtějí stavět pevné zdi s hlubokými základy, přitom chtějí mít na zahradě kamennou zeď s možností případných dalších úprav do budoucna.

České ploty a gabionové ploty

Propojte exteriérový design a dolaďte stavební prvky k dokonalosti s odpočinkovou zónou. Velmi moderní je v dnešní době použít gabion pro stavbu plotů, zahradního nábytku nebo obrubníků. Tyto prvky se pak skvěle kombinují také s gabionovými truhlíky. Gabion se dá jednoduše navrhnout pro nejrůznější doplňky, které nakonec vytvoří elegantní ráz zahrady. Kámen se navíc skvěle kombinuje se dřevem nebo kovem. Naše firma HK ploty se specializuje na stavbu gabionových plotů, gabionových zídek a dalších doplňků pro vaši zahradu. Pomůžeme vám vytvořit nezaměnitelný zahradní styl, který rázem promění vaši zahradu v dokonale sehranou oázu.

Stavba českých plotů na klíč

České ploty z gabionu vynikají dlouhou životností a není třeba žádné údržby. Pro malé ploty nabízíme stavbu gabionu o šířce 20 cm. Pro tuto stavbu je potřeba připravit základy s ocelovými výztuhami. Kamenivo se ručně sype. U větších plotů pak stavíme české ploty z gabionu o šířce půl metru. Do dvou metrů takto širokého plotu není nutné vkládat vnitřní ocelovou výztuhu. Při stavbě je nutné použít zpevněné makadamové lůžko s hloubkou 40 cm s možností skládaného nebo sypaného kamene. Naši profesionálové rám rádi pomohou s návrhem českého plotu z gabionu, pomohou navrhnout plotové dílce, které mohou být ze dřeva nebo kovu a navrhnou i další doplňky pro vaši zahradu.

0 out of 5
- REKLAMA -magazín

*** Další články autora ***

magazín
magazín

--- Naše weby ---

magazín
magazín
magazín

Kontakt

Provozovatelem všech webů je
Ing. Vítězslav Kotík, MBA
U Michelského mlýna 1535
Praha 4
140 00

IČO: 42143659
DIČ: CZ7211162761

Bankovní spojení:
2001807788/2010
IBAN: CZ12 2010 0000 0020 0180 7788
SWIFT: FIOBCZPP
Kontaktovat nás můžete na mailu:  
Redakce: info@press-media.cz