Sobota, 18 května, 2024
aktuality

Ucházejte se o kvalitní práci ve stále se zlepšujícím Ústí nad Labem

Ústí nad Labem je jednou z těch oblastí, které se po dlouhou dobu potýkaly s nepříjemnou finanční situací. Lidé tak ve velkém opouštěli místní pracovní trh a nacházeli si tak mnohem lépe placené zaměstnání například v zahraniční, nebo jiných oblastech republiky.

Jenže ta doba už je dávno za námi. Krize, která došla svého vrcholu kolem roku 2009 sice nechala stopy i zde, ale díky změnám v Ústí nad Labem i jeho okolí vám místní pracovní trh dnes dokáže nabídnout více než kdykoliv předtím.

Velký přísun zahraničních firem

Zásadním důvodem, proč došlo ke zlepšení situace je pochopitelně mnohem větší účast podstatných investorů na práci a rozvoji místního prostředí. Dnes tak pracovní místa Ústí nad Labem dokáží v nemalém procentu nabídnout společnosti ze zahraničí, které se povětšinou zabývají sériovou a strojní výrobou.

Pro spoustu lidí taková skutečnost přitom nemusí být ani zdaleka tím, co by vyhledávali. Lidé totiž mají tendenci často pohlížet na podobné firmy s despektem z toho, že „podobnou práci by typický Němec nedělal“. Jenže pokud se podíváme na nabídky práce Ústí nad Labem od těchto firem, tak nás zaujme hodnocení, které jsou ochotni zaplatit.

Mnohem lepší finanční prostředí

Pochopitelně není všechno jenom o tom, jaké peníze dostanete přímo od svého zaměstnavatele. Mnohem větší zájem zahraničních firem, více práce v Ústí nad Labem i pronájmy a prodeje pozemků pro rozlehlé výrobní haly, daly Ústí nad Labem a jeho okolí zcela nový impuls.

Město se tak postupně s celým krajem dostává z nepříjemného období, které se táhlo nejspíše déle, než by kdokoliv místní mohl původně čekat. Pokud tak hledáte prostředí, kde můžete sledovat zlepšení každým dnem, tak by pro vás zrovna Ústí nad Labem mohlo být přesně tím, co hledáte.

0 out of 5
- REKLAMA -magazín

*** Další články autora ***

magazín
magazín

--- Naše weby ---

magazín
magazín
magazín

Kontakt

Provozovatelem všech webů je
Ing. Vítězslav Kotík, MBA
U Michelského mlýna 1535
Praha 4
140 00

IČO: 42143659
DIČ: CZ7211162761

Bankovní spojení:
2001807788/2010
IBAN: CZ12 2010 0000 0020 0180 7788
SWIFT: FIOBCZPP
Kontaktovat nás můžete na mailu:  
Redakce: info@press-media.cz